Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) má za sebou dvě svatby. Přestože nám nedávno svěřila, že zamilovaná není, kdyby přišel ten pravý, možná by i potřetí řekla sladké „ano“.

„Nevěstou jsem byla už dvakrát a do třetího manželství bych se nehrnula. I když to nevylučuji. Jeden psycholog mi kdysi říkal, že kdybychom znali dopředu naše osudy, tak bychom mnozí skončili v blázinci,“ svěřila se smíchem Partyšová, která však nabídku své dvorní vizážistky Ivety Vítkové na focení svatebních šatů neodmítla.

Při foceni Gábina vyzkoušela hned několik svatebních rób a nejvíce se jí líbily šaty s odhalenými zády. „Mám ráda jednoduché linie a taky se mi líbí krajka. Dodává šatům půvab a je sexy,“ míní Gabriela, která ani po nevydařených manželstvích na muže nezanevřela a nabídek na seznámení přijímá nespočet.

„Sociální sítě jsou v dnešní on-line době celkem jednoduchým nástrojem na seznámení se. Přiznám se, že jsem od mužů zvána na kávu nebo večeři, ale sociální sítě k takovým přátelstvím nezneužívám. Přece jen pořád upřednostňuji seznámení přirozenější a nevirtuální,” dodala moderátorka společenského magazínu Život ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám