Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zabalit kufry a vyrazit do tepla, je po dlouhých zimních měsících sen snad každého. Gabriela Partyšová (45) už se synem Kristiánem plánuje letošní letní dovolenou. Do teplých krajin začne moderátorka možná brzy jezdit do svého. Uvažuje totiž o koupi nemovitosti.

„Miluji cestování, které nám covid trochu omezil. Chystám se na Kapverdy, kde prodáváme s viceprezidentkou Česko-kapverdské obchodní komory pozemky a uvažuji, že bych tam možná taky zainvestovala,“ svěřila se Super.cz moderátorka pořadu Život ve hvězdách.

Mezitím hodlá trávit se synem léto za velkou louží. „S Kristiánkem chceme v létě do Ameriky a s přáteli se chystáme taky na loď. Tak jsme to už vše objednávali, protože bylo pochmurno a zavládla depka. Sice je to až za půl roku, ty naše výlety a plány, ale myslím, že covid nám v něčem usnadnil rozhodování a vážení si věcí,“ svěřila se moderátorka, která má jasné plány na blížící se svátek svatého Valentýna.

„Já slavím všechny svátky spojené s láskou, Valentýn neberu jen jako svátek zamilovaných, pro mě má láska hodně podob. Už čtrnáct let jsem zamilovaná do toho mého malého, velkého muže. Kristián už je dnes o hlavu větší,“ dodala Gabriela, se kterou jsme se potkali ve Slovanském domě v centru Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám