Hlavní obsah
Článek

Silvestr je za námi, ale s ohledem na probíhající pandemii dala celá řada známých českých tváří před večírkem přednost komorní oslavě v rodinném kruhu či ve společnosti přátel.

V domácím poklidu vstoupili do roku 2022 Štefan Margita (67) a Hana Zagorová (†75). Národem milovaná zpěvačka si dokonce symbolicky připila milovaným šampaňským, které si ale zatím spíše odpírá kvůli silným lékům na svá nemocná záda.

Mahulena Bočanová slavila s dcerou Márinkou a fanouškům pak popřála šťastný nový rok a poradila, aby hlouposti házeli za hlavu, netrápili se zbytečnostmi a malichernostmi a radovali se z každodenního života.

Na bujaré oslavy neměla pomyšlení vdova po Mekym Žbirkovi (†69) Kateřina. Ta popřála fanouškům na sociální síti slovy svého zesnulého manžela. „Přátelé a fanoušci, dnes opět použiju Mekyho větu: Happy New Year a všetko dobré do nového roku aj ro(c)ku.“

Byli i tací, kteří alkohol vyměnili za sport. Mezi ty patřila Gábina Partyšová (45), která hrála golf. „Bylo čtrnáct stupňů, takže se venku dalo krásně trénovat. Mám formu, protože jsem 31.12. ukončila výzvu 100DnuVPohybu, kterou jsem chtěla motivovat lidi. To se mi povedlo,“ řekla Super.cz moderátorka.

A pohyb vyznává i Veronika Žilková (62), která s fanoušky cvičila se smetákem.

Kateřina Kaira Hracovcová (49) zabrnkala na duchovní notu. Šla se pomodlit se svým pejskem Punťou do roubeného kostela v Maršíkově.

Vendule Pizingerové (52) dělal společnost syn Josífek a Eva Decastelo (45) se i na Silvestra otužovala ve studené Vltavě.

Reklama

Další články

Načítám