Hlavní obsah
Článek

V anketě Český slavík kdysi Gabriela Partyšová (45) bodovala. Jako svoje vlastní fiktivní dvojče Rebeka sbírala i ceny, stala se dokonce Objevem roku. "Jeden rok jsem byla asi osmá nebo devátá ve zpěvačkách, jako Rebeka jsem s Vítkem Havlišem Slavíka i moderovala," vzpomínala Gábina.

Ta na slavnostním večeru obnovené ankety popularity nebude chybět ani letos, tentokrát se objeví v roli předávající. "Budu předávat cenu kapele, nevím, jestli druhé, nebo třetí v pořadí," prozradila moderátorka, se kterou jsme se potkali, když se na večer v Hudebním divadle v Karlíně, odkud se bude vysílat také přímý přenos, připravovala.

Žádné světové značky u ní ale nečekejte. "V pandemické době jsem se rozhodla, že když budu někoho podporovat, tak to budou české firmy. Myslím si, že Češi by měli podporovat Čechy," míní Gábina, kterou budou zdobit náušnice z českých granátů.

Ani u šatů nesáhne k zahraničním návrhářům, i když vlastně tak napůl ano. "Je to slovenská návrhářka Ivana Rosová, nicméně narodila jsem se do Československa a ona už žije asi deset v Praze, tak už je možná i trochu Češka," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám