Hlavní obsah
Článek

Péřové bundy, čepice a rukavice začínáme ukládat hluboko do skříně a místo toho snad začnou být brzy ve hře plavky. Gabriela Partyšová (45) má ráda obojí, čemuž uzpůsobila svou dovolenou. Moderátorka využila toho, že se mohou opět sjíždět zasněžené svahy v rakouském Kaprunu, a tak vyrazila lyžovat.

„Jsem milovnicí lyžování, a tak jsem toho využila a vyrazila na lyže. Věnuji se hodně golfu, tak mě napadlo vzácně krásné spojení, které se dá realizovat jen na ledovci. Přes den lyžuji a odpoledne v údolí hraji golf. Taková kombinace se mi dlouho nesplnila,“ říká Partyšová. Po dni na svahu pak s chutí relaxovala u bazénu.

Moderátorka Snídaně s Novou se těšila z toho, že je městečko Kaprun bylo poloprázdné, vleky bez front a restaurace otevřeny. Aby je mohla navštěvovat, musela obden absolvovat test na koronavirus. „Kvůli pandemii se nosí roušky v uzavřených prostorách a také se drží rozestupy. Každých osmačtyřicet hodin jsem si musela udělat antigenní test, které jsou tady všude zdarma. Bez testu vás nepustí do hotelu, do restaurace, na vlek, nikam,“ popsala Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám