Hlavní obsah
Článek

Celkem třikrát byla nucena Gabriela Partyšová (45) z nejrůznějších důvodů odložit odlet na dovolenou do Spojených arabských emirátů.

„Tahle doba je opravdu o naší trpělivosti a vytrvalosti, už několikrát jsem měla vše sbaleno a vyřízeno včetně povinných testů a musela jsem na poslední chvíli vše rušit,“ říká Gábina, která moderuje v třítýdenních intervalech Snídani s Novou, což je pro ni prioritou.

Pokud moderátorka totiž odjede do zahraničí, musí udělat maximum pro to, aby minimalizovala riziko nákazy, a počítat s povinnou pětidenní karanténou po návratu.

„Koronavirem jsme já i moje rodina prošli v listopadu a moje tělo ukazuje dostatek protilátek, cestování je tedy pro mě ve větším klidu,“ říká Partyšová.

V Emirátech dělá Gábině společnost její syn Kristián. „Jsem moc ráda, že jsem mohla vzít syna, asi nejvíc si ale přeji, jako většina rodičů, aby se děti už mohly vrátit do lavic,“ říká.

Když ona hraje golf, tak on většinou tráví čas během online výuky v hotelovém pokoji. „Zná asi nejlépe zdi svého pokoje při samostudiu. I přesto česko-kanadskou školu zvládá výborně, mají online výuku skvěle nastavenou,“ říká Gábina.

Partyšová odletěla na Blízký východ na třináct dnů a natáčí zde golfové spoty. Kromě Dubaje, kde trávila podle pracovního plánu nejvíce času, ještě navštívila emirát Šardžá a Ras Al Khaimah.

„Tady jsme naši polopracovní dovolenou končili už v poklidu v krásné vilce s privátním bazénem a pláží. Byl to jeden z mých nejhezčích výletů, možná i proto, že byl spojen s golfem, který jsem si zamilovala, a protože jsme dlouze byli zavřeni doma,” dodává Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám