Hlavní obsah
Článek

Ať už Gabriela Partyšová (45) své vztahy veřejně prezentuje, nebo je naopak drží pod pokličkou, ve výsledku je média tak či tak odhalí a propírají. Jak to má moderátorka Snídaně s Novou se vztahy nyní? Je single, nebo zadaná?

„Žiju single život a ten je moc pěkný. Mezi mými důležitými vztahy, mezi mými pilíři, jsem se vždycky potřebovala nadechnout a dopřát si čas pro sebe. Ten čas je moc hezký a je hezký natolik, že je až nebezpečný. Abych v tomto stavu nechtěla zůstat,“ smála se Gábina během rozhovoru pro Super.cz na focení diamantového šperku se smaragdy.

Nedávno si Gábina založila profil na profesní sociální síti LinkedIn, což muži začali zneužívat k seznámení. „Myslela jsem si, že to bude o byznyse a o pracovních aktivitách, které dělám. Muži se chopili příležitosti a začali mě zvát na rande. Jak se ale jinak seznámit, když nikam nesmíme,“ smála se sexy brunetka, které ale tento způsob seznámení zase tolik proti srsti není. „Cesta, jakou dojdeme k partnerovi, je různorodá,“ s úsměvem naznačuje Gábina, že chlapi se o ni mohou ucházet i přes sociální sítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám