Hlavní obsah
Článek

Nestává se každý den, že by Gabrielu Partyšovou (45) zdobil šperk v hodnotě malého rodinného domku. Když tedy fotila propagační snímky s unikátním diamantovým skvostem se smaragdy, cítila se lehce rozechvělá. „Cítím se tak, že by mě mohl někdo oslovit: Moje drahá,“ smála se moderátorka a jedním dechem dodala: „Je pravda, že jsem malinko nervózní. Když mám na sobě takové drahé věci, tak cítím zodpovědnost.“

Gabriela měla neustále potřebu si kontrolovat, jestli jsou šperky na svém místě. Na druhou stranu se ale mohla cítit bezpečně, neboť na šperk po celou dobu focení dohlížel početný tým bodyguardů a byla pod bedlivým dohledem.

„Pohybuje se tady kolem mě ochranka, dost urostlých mužů, a tak jsem pečlivě hlídána,“ usmívala se moderátorka, která byla jednou z prvních žen, kterou tento šperk zdobil. Nevznikl pro konkrétní zákaznici, ale do soutěže šperků z barevných kamenů.

„Mám ráda smaragdy. Těchto šestnáct smaragdů, které byly sbírány dvacet let, aby k sobě barevně ladily, jsou zasazeny do tohoto nádherného šperku a já jsem ráda, že ho můžu mít dnes na sobě,“ dodala Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám