Hlavní obsah
Článek

Kvůli opatřením proti šíření nového typu koronaviru nemohla Gabriela Partyšová (45) oslavit příchod nového roku ve svých milovaných rakouských Alpách, moderátorka ale nezoufala. Se synem a ve společnosti kamarádek si užívala sněhu na Šumavě.

„Velmi jsem si oblíbila Šumavu. Byli jsme tam ke konci roku, na silvestrovskou noc a první dny v tomto roce,“ řekla Super.cz moderátorka Snídaně s Novou, která přijala pozvání své kamarádky a dvorní návrhářky Zuzany Lešák Černé.

Gabriela Partyšová jako zpěvačka

Na českých horách nebyla rozhodně žádná nuda. „Jezdili jsme s dětmi na saních, bobech a na běžkách. Chodili na dlouhé procházky přírodou,“ popisuje aktivity Gábina a jedním dechem dodává: „Jeli jsme velmi starou jednosedačkovou lanovkou a zažili hodně legrace. Nejvíc se nám líbila procházka k Černému jezeru, je to největší ledovcové jezero na Šumavě a zároveň největší jezero v naší republice. Co se týká přírody, tak je pro mě Šumava rájem.“

I když to neplánovala, potkala Partyšová během pobytu známé tváře. „Zahlédla jsem tady rodáka ze Železné Rudy, zpěváka Marka Ztraceného, a u Černého jezera jsem se novoročně pozdravila s Dominikem Haškem,“ usmívá se při vzpomínce na pohodové volno Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám