Hlavní obsah
Článek

O své zdraví se snaží Gabriela Partyšová (45) pečovat celoročně. K pravidelnému cvičení nyní začala posilovat i svou imunitu, a to kvůli především kvůli onemocnění covid. Tím už si podle všeho také prošla. Bylo to ale v době, kdy se u nás ještě netestovalo a epidemiologická situace spojená s koronavirem na tom nebyla jako nyní.

„Nevyhnula jsem se koronaviru, ale nemám ho úplně zpečetěn a potvrzen. Ale podle všech symptomů, které se projevují u koronaviru, jsem ho prodělala pravděpodobně asi měsíc před tím, než koronavirus získal tuhle popularitu, kterou má,“ svěřila se Super.cz Partyšová, která popsala, jak jí bylo.

„V únoru jsem onemocněla, bylo to na Valentýna, ráno jsem vysílala Snídani a už ráno jsem se probudila se zimnicí, pak jsem se zimnicí odvysílala a večer jsem měla na Žofíně ples, na ten jsem pod léky jela. A pak jsem odpadla, měla jsem čtyřicítky horečky, šíleně jsem kašlala, ztratila jsem chuť a čich, přesně ty symptomy, akorát já to tolik neprožívala, protože jsem neměla ty informace. Ale je fakt, že ta nemoc byla hodně zvláštní,“ svěřila se moderátorka.

Nemocí už si prošla celá její rodina, nikdo však neměl těžký průběh. „Kašlala jsem takovým způsobem, že jsem myslela, že se udusím. Mohlo by se z krve asi zjistit, jestli mám protilátky. V únoru jsme měli celá rodina velké problémy, Kristiánek měl zvýšenou teplotu a bylo mu divně, neuměl tu nemoc popsat, asi tím prošel taky. Naše širší rodina už se s covidem taky potkala, probíhalo to tak, že měli hlavní symptomy, ale nic tragického,“ popsala Partyšová, která se nyní snaží dopovat vitaminy.

Přestože před pár měsíci onemocněla, covid může přijít zase. „Rozhodla jsem se, že se o sebe budu ještě víc starat. Myslím, že mnoho z nás se tak zachovalo, protože pracovat musíme, já pracuji v televizi a potkávám tam hodně lidí. Takže aby ta moje imunita byla v pořádku, tak si teď dávám čtyřtýdenní program a každý týden mi pouští do žíly nějaké vitaminy,“ svěřila se Gabriela, kterou jsme potkali v centru Prahy ve Slovanském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám