Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O nabídky na moderování kvůli koronavirové situaci jen těžko zakopne. Gabriele Partyšové (45) se zužuje diář pracovních akcí už i na jaro příštího roku. A tak když moderátorka zrovna neuvádí ranní relaci na televizi Nova, tráví většinu času se svým synem Kristiánem.

„Všechna moderování tiskovek, sportovních akcí, společenských akcí, to mám zrušeno, mám pocit, že už se ruší i půlka roku 2021. Plesy a takové krásné moderace jsou pryč, myslím, že se to zase vrátí, je to takové meziobdobí něčeho, co nám sem vtrhlo a musíme to respektovat. V televizi jsem v ranním vysílání televize Nova a tam jsem velice ráda,“ prozradila Partyšová, která má syna doma. Školu zvládají bez problémů, protože mají fungující online výuku.

„Kristián je na česko-kanadské škole, která zvládá bezvadně online výuku. To znamená, že on si ráno sedne v osm hodin do místnosti, jako kdyby zvonilo. Je sedmák a střídají se mu tam kantoři a v reálném čase se učí všechny předměty, jak v češtině, tak v angličtině,“ svěřila se Super.cz moderátorka, kterou jsme potkali na masáži ještě před uzavřením všem salónů.

Partyšová také přiznala, že domácí úkoly se synem musí doma občas dokumentovat a natáčí například jeho hodiny tělocviku.

„Jenom tělocvik musíme občas natočit, když třeba běhá kolem baráku, nebo jim učitel teď dával kruhové tréninky, tak to jsme spolu točili a byla u toho i sranda. Samozřejmě, kdybych si mohla vybrat, jestli mít dítě doma bez roušky a mohl se učit online u počítače, anebo s rouškou osm hodin, jak to teď měli, tak já bych opravdu volila tu domácí výuku,“ prozradila moderátorka s tím, že jediný problém byl odloučení od kamarádů.

„Je sice introvert, ale má rád lidi, má rád děti, staré lidi a společnost a stýská se mu strašně moc. Kluci jsou neustále na telefonu a ten sociální absťák byl u nás poměrně velký,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám