Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Maxová, Robert Kodym, Vendula Pizingerová, Iva Kubelková či Jiří Dvořák jsou slavní rodiče, kterým se jejich děti povedly a díky svému vzhledu se také často začínají prosazovat v showbyznyse. Do této skupiny se zařazuje také Gabriela Partyšová (45). Z jejího syna roste pohledný mládenec.

Partyšová se snaží syna vést ke sportu, a tak třináctiletý mladík chodí na fotbal a téměř každý víkend s ní hraje golf. Od začátku pandemie se Partyšová se synem učí doma.

„Kristián chodí sedmým rokem na mezinárodní česko-kanadskou školu a tak se učí dvojjazyčně s možností mezinárodní maturity,“ uvedla Gábina a jedním dechem si povzdechla: „Online výuku zvládá výborně, ale samozřejmě mu chybí sociální kontakt.“

Po mamince, která hraje na klavír a zkoušela se prosadit jako zpěvačka, zdědil hudební nadání. Tři roky hraje na bicí, na kytaru a poslední dva roky se učí na klavír.

V tak nízkém věku má za sebou Kristián už své první profesionální focení. Na začátku léta vzala Gabriela svého syna do Chorvatska, kde fotila novou kolekci návrhářky Zuzany Lešák Černé.

Při té příležitosti mu fotografka Jarka Belcher nafotila několik portrétů. O kariéře modela ale Kristián nesní. „Bavíme se spolu se synem často o tom, čím by se chtěl v životě živit, a zajímá ho architektura,“ říká Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám