Hlavní obsah
Článek

Na konci minulého roku si Gabriela Partyšová (45) dala předsevzetí, že bude minimálně dvě hodiny denně věnovat sportu. Vzhledem k tomu, že kvůli Snídani s Novou každý druhý týden v kuse vstává ve tři čtvrtě na čtyři, je třeba před takovým režimem smeknout.

Gábina cvičí v posilovně dvakrát týdně se svou trenérkou, dvakrát týdně praktikuje jógu a celé léto vše prokládá svou oblíbenou venkovní aktivitou, kterou je golf. Pro tento zelený sport má ideální podmínky. Nedaleko jejího domu na okraji Prahy se nachází parkové golfové hřiště ve vesnici Štiřín.

„Nedávno mi téměř za domem vyrostlo hřiště, které je prvním golfovým hřištěm v republice s licenci PGA National,“ raduje se Gábina, které se opakuje situace podobná té před lety. S bývalým manželem totiž vlastnili na Floridě dům, který byl také vzdálený pár metrů od hřiště.

Moderátorka byla v době první vlny koronavirové pandemie doma se svým synem Kristiánem, který měl online výuku, a tak blízkost hřiště ocenila. „Jsem moc ráda, že si Kristián golf oblíbil, a tak trávíme celé dny na vzduchu.

Partyšová má štěstí, že ji živí to, co ji baví i v soukromém životě. Moderování golfových turnajů se stalo nejen jejím dalším prostředkem k zajištění živobytí, díky golfu si rozšíří i cestovatelské obzory.

„Nedávno jsem se zúčastnila turnaje na Kácově, kde jsem vyhrála první místo ve své kategorii. Ještě jsem měla tolik štěstí, že jsem vyhrála v losování hlavní cenu, výlet po krásných hřištích v Thajsku,” tetelí se moderátorka. Vzhledem ke komplikované situaci ale cenu hned tak nevyužije.

„Musela jsem se smát, že mám tolik štěstí zrovna v době, kdy i na Slovensko musíme mít test. Těžko říci, kdy se podívám do Thajska,“ míní Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám