Hlavní obsah
Článek

Společenských akcí je v posledních měsících po málu. A ty, na které by známé tváře mohly vynést krásné šaty a večerní róby, se nekonají takřka vůbec. Na zahájení výstavy sbírky plakátů Alfonse Muchy se tak řada českých krásek rozhodla obléknout do modelů, které už jim nejspíš pár měsíců visely ve skříni.

Na pozvánce vernisáže pořádané v Obecním domě sice stálo, že dress codem pro daný večer je smart casual, tedy neformální, a přitom elegantní oděv. Řada dam se ale rozhodla pro dlouhé šaty, ve kterých událost opravdu rozzářily. V nejluxusnějším modelu dorazila historička a partnerka Karla Janečka Lilia Khousnoutdinová. Ta oblékla šaty z dílny návrhářky Blanky Matragi, které se k prostorám Obecního domu skvěle hodily.

Pro dlouhé šaty se rozhodla také modelka Pavlína Němcová (52), která zvolila černý model se smyslně odkrytými zády, což jí i vzhledem k vysokým letním teplotám přišlo vhod. V odvážném modelu s odhalenými zády dorazila také moderátorka Gabriela Partyšová (45), která si šaty doma vybírala na poslední chvíli.

V delších šatech dorazila také herečka a spisovatelka Vlastina Svátková, která si oblečení na daný večer dokonce sama navrhovala. A pro krajkové zelené šaty, které se skvěle hodily k jejím rusým vlasům, se rozhodla herečka Michaela Maurerová (44).

Modelka a herečka Barbora Mottlová (37) brala daný dress code zodpovědně a dorazila v elegantních rudých šatech. Muzikálová zpěvačka Michaela Tomešová zvolila kraťáskový kostýmek v bílé barvě a po stejné barvě sáhla i Lucie Dvořáková neboli DJ Lucca. Zpěvačka Olga Lounová (43) se rozhodla pro kostkované mini šaty a v kalhotách dorazily herečka Natálie Halouzková a zpěvačka Elis Mraz. Podívejte se v naší galerii, komu to nejvíce slušelo.

Reklama

Další články

Načítám