Hlavní obsah
Článek

Cestovala tak často, že měla doma vždy připravený kufr s předem sbalenými nejdůležitějšími věci na cesty. Minulý rok stihla Gabriela Partyšová (45) navštívit Floridu, Londýn, dvakrát se odletěla ohřát do Dubaje a my jsme se s ní několikrát potkali ve wellness hotelu ve městečku Láva nad Dyjí. Letos si ale bude muset na cestování nechat zajít chuť.

I letos se moderátorka Snídaně s Novou chystala vydat na měsíc na Floridu, ale s těmito plány se vzhledem k pandemii koronaviru musí rozloučit. „Měla jsem už koupené letenky na červenec. Už mi ale volali z letecké společnosti, že je let zrušen a že mi budou vracet peníze,“ krčí rameny Gábina.

Moderátorka se smiřuje s tím, že letošní léto stráví v Česku. Není na tom zase tak zle, neboť bydlí v krásném domě za Prahou, který disponuje nejen vnitřním bazénem, ale i tenisovým kurtem. „Pravděpodobně budeme léto trávit tady. Možná vyrazíme k moři jen do Chorvatska. Kamarádka tam má vilu a pozvala nás,“ dodává Gánbina, která své předem zabalené zavazadlo možná přece jen využije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám