Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento týden Gabriela Partyšová (45) nevysílala Snídani s Novou. Moderátorka si užívá zaslouženého odpočinku poté, co s kolegou Pavlem Svobodou museli v ranním pořadu zastoupit i za kolegy, kteří byli v karanténě.

Gabriela je ale velmi činorodý člověk a dlouho nevydrží sedět s rukama v klíně. Snaží se zabavit vycházkami do přírody, se synem Kristiánem hraje stolní tenis a věnuje se také hře na piano.

Málokdo ví, že Gábina odmalička hraje na klavír. „Hrála jsem od svých čtyř let. Odmalička jsem chodila do hudební nauky a zpěvu, takže umím na piano hrát i z not. Na humanitním gymnáziu jsem studovala dějiny hudby,“ vzpomíná Partyšová, která svou kariéru rozjížděla původně jako popová zpěvačka.

Ke klavíru se vrací vždy s několikaletými pauzami, v období pandemie k němu usedá z toho důvodu, aby nalezla vnitřní klid. „Je to můj největší relax, když jsem doma,“ říká Gábina, která videa se svou hrou na piano umísťuje i na sociální síť Instagram a snaží se tak předávat dobrou náladu svým fanouškům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám