Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední den pobytu na Floridě se Gábině Partyšové (45) nepříjemně zkomplikoval. Moderátorka měla v plánu vyrazit den před odletem se synem na pláž a rozloučit se s mořem, jejich plány ale překazila nepříjemná událost.

„Když jsme dorazili na pláž, nepustili nás do moře. Kanalizačním systémem se do moře dostal aligátor, a tak probíhal jeho odchyt,” svěřila se nám s nepříjemnou zkušeností moderátorka, která byla sice smutná, že přišla o poslední hezký den na pláži, ale zároveň byla ráda, že se nikomu včetně jí a milovaného syna nic nestalo.

Brzy si ale Partyšová spravila náladu. Na cestě domů do Česka se společně se synem Kristiánem zastavili ještě v New Yorku.

Americké mšsto navštívila Gábina naposledy před dávnou dobou, když si ještě jako zpěvačka hrála na své dvojče Rebeku.

„V New Yorku jsme vyrazili na muzikál, viděli Empire State Building, válečnou loď a nemohli jsme vynechat památník, kde stála dvojčata,” popsala Partyšová svůj program a jedním dechem dodala: „New York je místem, kde je stále něco k vidění a navštěvování.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám