Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době je Gabriela Partyšová (45) v Anglii pečená vařená. Před nedávnem vyrazila moderátorka do Londýna na návštěvu české ambasády. Před pár dny se do britské metropole vrátila.

Její druhá návštěva byla méně oficiální, neboť ji zde čekal koncert Céline Dion (56) v Hyde Parku. Vystoupení kanadské hvězdy první velikosti pod širým nebem bylo pro Gábinu životním zážitkem.

„Věřím, že když po něčem skutečně ze srdce toužíte, jednou to přijde. Od šestnácti let jsem si přála naživo vidět Céline Dion. Chci se s vámi podělit o tento hluboký zážitek. Céline vystoupila v londýnském Hyde Parku a já byla šťastná. Chvílemi jsem zapomínala i dýchat,” svěřila se se svými pocity na Instagramu Partyšová.

Dlouho očekávaného koncertu se zúčastnilo přes osmdesát tisíc lidí, a tak se návštěvníci museli obrnit trpělivostí. Stejně na tom byla i Gábina.

„Čekala jsem dlouhých šest hodin, ale nelitovala jsem. Byl to nezapomenutelný zážitek,” svěřila se Super.cz Gábina Partyšová, které se podle sdílených videí podařilo dostat velmi blízko k pódiu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám