Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už se vydá do zahraničí, tak Gabriela Partyšová (45) míří většinou na slunnou Floridu, kde měla řadu let přechodné bydliště a dodnes zde má spoustu přátel. Během své poslední cesty se moderátorka rovněž vydala na západ, ale nepřekročila oceán, ale pouze lamanšský kanál, neboť se vydala do Anglie. Moderátorka strávila v Londýně tři dny, její syn Kristián zde pobýval týden.

„Byla jsem tam částečně soukromě a částečně pracovně na české ambasádě,” prozradila nám Gábina, která se zde účastnila degustace devětadvaceti druhů piv a ochutnala dokonce pivo s antioxidanty. „Odjakživa jsem milovnicí piva. Takže když už pít alkohol, tak aspoň s něčím zdravým a prospěšným. To pivo s astaxanthinem, což je výtažek ze sladkovodní řasy, mě vážně zaujalo,” dodala.

Partyšová se do britské metropole vždy znovu vydá. „Domluvila jsem si na příští rok moderaci česko-anglického plesu v Londýně. Moc se na to těším,” tetelila se Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám