Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhá léta si Gabriela Partyšová (45) udržuje štíhlou linii. Kdekdo by si proto pomyslel, že drží přísné diety. Na tiskové konferenci k zahájení letní sezóny v kubánském stylu v aquaparku jsme ji však přistihli, jak si pochutnává na dortu.

„V jídle se nerada omezuji. Ten dort si klidně dám a potom jsem hodinu na orbitreku,“ přiznala Super.cz sympatická tmavovláska, která dává před dietami přednost cvičení. „Musím neustále cvičit. Pokud mi to zdraví dovolí, každý den se věnuji józe, kterou střídám s kardio cvičením. Televize je v tomhle neúprosná a přidává tak pět kilo,“ dodala moderátorka.

Ráda se věnuje i příjemnějším aktivitám, kde spojí pohyb se zábavou. Na akci si vyzkoušela vášnivou salsu za doprovodu kubánských tanečníků. „Miluju na to koukat, a když je někde workshop, tak se ráda zúčastním. Pracovala jsem na několika projektech, kde se něco takového dělo a vždycky jsem se ráda přidala,“ prozradila po tanečním čísle.

Ačkoliv na Kubě nikdy nebyla, tamní prostředí je jí blízké. „Přesně se mi vybaví tancování, krásní a optimističtí lidé, mojito, cuba libre a krásné pláže. Mám dvě práce a dítě školou povinné, takže jsme limitovaní prázdninami. Proto jsem ráda, že tady máme blízko aquapark, kam si můžeme jít tu salsu zatančit a ochutnat kubánské jídlo,“ dodala Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám