Hlavní obsah
Článek

Vstávat do práce v hodinu, kdy ještě ostatní spí, není pro každého. Gábina Partyšová (45) je ale na brzký budíček díky moderování Snídaně s Novou zvyklá, a rozhodně jí to nedělá problém.

„Trauma to není, protože jsem svého syna Kristiána kojila 18 měsíců, a to děcko tě vycvičí na to ranní a noční vstávání a já jsem od té doby naučená vstávat i do noci. Vstávám ve 3:45 do ranního vysílání, normálně vstanu, udělám technicky pár věcí a jdu, pak si musím lehnout, ale není to žádná tryzna,“ svěřila se moderátorka na narozeninách luxusního butiku v centru Prahy, kde jako vždy vypadala skvěle.

Partyšová se řídí heslem, že šaty dělají člověka, a podle všeho to po ní zdědil i její syn. „Kristiánkovi je jedenáct let a řeší oblékání, chce chodit hezky oblíkaný a dnes na sociálních sítích mají děti obrovskou inspiraci,“ prozradila Gábina s tím, že je v dnešní době vše napřed. „Myslím si, že kluci, kteří to za mě řešili ve čtrnácti nebo v patnácti, už to teď řeší v těch deseti letech, je to posunuté hodně,“ dodala Partyšová a svěřila, že první lásku se synem zatím neřešila.

„Chodí do česko-kanadské školy, mají tam takovou partu, holky a kluci, teď se chystají do Londýna na výměnný pobyt a myslím si, že je to pořád to dětské přátelství, takže bavíme se o holkách a klucích, ale ne zatím úplně konkrétně,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám