Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Partyšová (45) na Česko-Slovenský ples zvolila krásné černé šaty z dílny návrhářky Zuzany Lešák Černé. Bohužel jim sama svojí kreativitou moc nepřidala. Pod krajkový průhledný vršek zvolila tělovou podprsenku, která prosvítala a nešlo si jí nevšimnout.

I tak to ale Gábině velmi slušelo. Na ples dorazila se svojí sestrou. "Připravovaly jsme se asi čtyři hodiny, se sestrou jsme to musely podělit a těšily jsme se, je to teprve třetí ples této sezóny, který si užíváme," řekla Super.cz Gábina.

Velmi drahé byly také šperky, které zvolily. "Ptala jsem se na částku a se sestrou můžeme říci, že jsme miliónové holky," usmála se moderátorka.

Zatím po jejím boku není žádný nový partner. "Miliónového kluka nemám, neumím přeskakovat, musím mít pauzičku sama pro sebe, abych to všechno mohla krásně vstřebat," vysvětluje. V pohodě zvládá i těhotenství staronové manželky svého dnes již bývalého muže Daniela.

"Mám to odžité, jsme v podstatě rok rozvedení. Chci se dívat dopředu, mému manželovi přeju, ať mají život pěknej. Nerozešli jsme se ve zlém, jestli bude mít dalších pět dětí, do toho mi vůbec nic není," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám