Hlavní obsah
Článek

Na své dětství Gabriela Partyšová (45) velmi ráda vzpomíná. Proto se s námi i ochotně podělila o několik momentek z dětství.

„Bydlela jsem s rodiči a sestrou v Brně a od čtyř let jsem chodila na hodiny klavíru. Paní učitelka učila na konzervatoři a viděla ve mně potencionální virtuózku,” vzpomíná Gábina, kterou ale každodenní povinné cvičení na piano nebavilo. Spíš než k hudbě tíhla ke sportu.

„Se svojí sestrou jsem chodila zpívat a na hodiny hudební nauky, taky na volejbal, na plavání, bruslení,” říká Partyšová, která se jako malá holčička toužila stát krasobruslařkou nebo zpěvačkou.

„Dodnes děkuju rodičům, jak mě vychovali a jaké příležitosti mi poskytli,” říká Gábina. Ta měla svou první práci už ve svých šestnácti letech, ale pracovní návyky získávala už na základní škole.

„Od 9 let jsem dabovala dětské role ve filmech a seriálech, od šestnácti jsem pracovala v rádiu,” říká hrdě známá brunetka, která loni oslavila dvacet let na televizní obrazovce.

„Celý život dělám to, co mě baví, a byla bych moc ráda, kdyby můj syn Kristián našel ve svém životě také svůj obor, který ho bude naplňovat, stejně jako mě baví moje práce, když vstávám 4krát týdně o třičtvrtě na tři na Novu,” dodává Gábina Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám