Hlavní obsah
Článek

Kvůli úporným bolestem zad začala Gábina Partyšová (45) praktikovat jógu. Výsledkem pravidelného cvičení nebylo jen to, že se nepříjemných obtíží zcela zbavila, ale má díky cvičení také životní formu.

„Jóga dělá dlouhé krásné svaly. Já ale nemám nic zadarmo. Jelikož hrozně ráda jím a jsem z podstaty lenoch, tak to nemám snadné. Tím, že pracuju v televizi, chci vypadat dobře a cítit se dobře, musím cvičit každý den,” svěřila se nám Gábina, která výsledky tvrdé práce ukázala během focení v rakouských termálních lázních.

I když se zdá, že na jejím těle není možné najít nedokonalost, ona vnímá určité rezervy. „Nejsem už dávno dvacítka a nejsem taky modelka. Jsou tedy na mém těle některé partie, které neukazuji, pokud nemusím,” uvedla Gábina. Samozřejmě nás zajímalo, o jakých částech těla moderátorka hovoří.

Jedná se o zadek a zadní stehna. Při cvičení jógy zadek nevycvičím, to musím do posilovny, nebo dělat výpady. Zadek bych potřebovala dostat ještě o centimetr a půl výš, než je,” smála se Gábina. Pokud by se Gábině nehrnuly kšefty z moderování, tak by rozhodně nezůstala bez prostředků. Nedávno si otevřela jógové studio a v budoucnu by ráda předcvičovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám