Hlavní obsah
Článek

Takřka tři měsíce probíhalo natáčení nové reality show Štiky, která míří na obrazovky. Pohled do temperamentní rodiny Ornelly Koktové (31), která byla svého času ve hledáčku kvůli poměru s manželem moderátorky Gabriely Partyšové (45) Josefem Kotkou, bude opravdová podívaná. Jejich rodinné vztahy se během natáčení natolik vyhrotily, že se Monika Štiková (51) se svou dcerou nyní nebaví.

„My teď vůbec nejsme v kontaktu. Já jsem se po natáčení snažila k nim jet na návštěvu, aby bylo všechno v pohodě. Když na svém facebooku nepíšete nic zlého a ta druhá strana po vás neustále šlape, tak jsem se začala k výrokům Pepy zcela otevřeně vyjadřovat a to neunesl,“ svěřila Štiková, která měla dle svých slov ještě před natáčením svého zetě ráda a vychvalovala ho, kde chodila. Nyní jsou na bodu mrazu vztahy nejen s ním, ale také s Ornellou.

„Myslím si, že vrána k vráně sedá. Ti lidi, kdyby byli rozdílní nebo měli jiné myšlení, tak spolu nevydrží, myslím si, že ji něčím ovlivňuje. Ornella nebyla ke mně nikdy sprostá, nikdy mi nezaklapávala telefony a podobné věci, nedělala to ani tátovi, ani své sestře a teď jsou tyhle manýry nové, takže předpokládám, že jsou zřejmě od Pepy,“ prozradila Super.cz Štiková, která proto svého vnuka Quentina (5) vídá jen zřídkakdy.

„S vnukem se vídáme, ale velice málo. beru si ho spíš třeba na tři dny. Bylo mi i řečeno, že je tři až čtyři hodiny denně nevytrhnou a ať si pro něj nejezdím. Naposled jsem ho viděla před čtrnácti dny, na tři dny, měl narozeniny," řekla Monika a dodala: „S Ornellou se nevídáme, ale Quentina mi půjčí.“

Reklama

Další články

Načítám