Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jelikož Gabriela Partyšová (45) žije v odluce se svým manželem Danielem Farnbauerem, musela se před plánovanou sobotní účastí na Plese jak Brno poohlédnout po jiné alternativě. Moderátorka pořadu Prásk nemusela příliš dlouho přemýšlet, rychle padla jasná volba na sestru Moniku Dvořákovou.

„Moje sestra je moje nejlepší kamarádka, všechno si říkáme a víme vše nejlíp o našich životech,” říká Gábina, která si sobotní večer hodlá užít jako dámskou jízdu. „Jdeme sice bez mužského doprovodu, ale vůbec nám to nevadí. V době, kdy se bude tancovat v páru, si budeme povídat a užívat jedna druhou. „S žádným mužem tancovat nebudu, abych se nedostala do řečí. Stačí jedna fotka a hned je smyšlený příběh na světě,” se smíchem v hlase uvedla Gábina, která se sestrou vyrazí na taneční parket možná až ve chvíli, kdy se nebude tancovat v páru.

Na opulentní akci, která zahajuje plesovou sezónu v Brně, se Gábina těší i z toho důvodu, že zde potká staré známé. „Vracíme se do našeho rodiště, což je skvělé. Jsme totiž z Brna. Pracovala jsem v rádiu a dabingu, tak jsem si jistá, že se tam potkáme se starými známými,” říká Gábina, kterou jsme se sestrou potkali na zkoušce šatů Terezy Sabáčkové. Které z několika variant si dámy vyberou, se ale dozvíme až v sobotu večer.

Reklama

Další články

Načítám