Hlavní obsah
Článek

Je to týden, co prostřednictvím sociálních sítí oznámila, že se po třech letech rozcházejí s manželem. Konec vztahu moderátorky Gabriely Partyšové (45) a podnikatele Daniela Farnbauera opravdu nevypadá jako Itálie. Ty dva jsme společně v neděli potkali na otevření obchodu s dětským oblečením. Chovali se k sobě jako kamarádi.

"Zůstat přáteli, když se s někým rozejdete, to se moc často nestává. Lidé se v hluboké lásce poznávají a pak se v trpkosti, hořkosti a neodpouštění rozcházejí. Většinou to tak bývá a zažívala jsem to tak i já, i když jsem velmi mírumilovný člověk a umím pochopit spoustu věcí mezi nebem a zemí. Tohle je úplně jiná dimenze vztahu, kdy jsme spolu zažili tři krásné roky, a teď si jdeme každý svým směrem. Říkám to pořád dokola, ale je to tak," ubezpečovala nás moderátorka.

A proč vlastně rozchod ohlásila prostřednictvím sociálních sítích, a nenechala si ho pro sebe, když se žádná dramata nedějí? "Byly tady takové vlaštovky, kdy jsem dostávala otázky, proč ruším letenky, proč spolu někam nejedeme, a volala mi nějaká média. A prohlášení přes sociální síť je nejjednodušší, protože si tam napíšete to, co cítíte," vysvětlovala.

"Když jste známý, a už třeba s tím partnerem nežijete, tak se vás spousta lidí z okolí i z práce ptá, pozdravují manžela a podobně. Nám se oběma ulevilo, když jsme oznámili, že už spolu nebydlíme, a předešlo se tak dohadům ve stylu jedna paní povídala. Pro nás je to takhle fajn," mínila.

Důvod, proč se s manželem rozešli, byť v dobrém, se ale stejně řeší. Zda za to může Danielovo pracovní vytížení, to, že Gábina nebyla ta správná hospodyňka, anebo v tom byl eventuálně i někdo třetí. Všechny možnosti Gábina razantně vyloučila. "Já tedy určitě nikoho nemám, a nemyslím si, že by měl Daniel," řekla nám.

"Četla jsem už leccos. Ale Danovi je dvaačtyřicet, mně bude čtyřicet v červnu. Jsme dospělí lidé. Máme už oba manželství za sebou, s dětmi. Moc se to nedá opsat, když pořád hledáte nějaký důvod. Ale jsou některé věci, které v životě přijdou bez důvodu," pokračovala. "Možná, kdyby se lidi ve svém životě víc řídili svým srdcem a svými city, a ne tolik mozkem, že by jim taky bylo fajn," dodala.

A kde teď bude Gábina žít? Vrátí se i se synem Kristianem do domu v Petříkově, kde žila s bývalým manželem Pepou Koktou? "Rozkoukávám se, už mám něco v hlavě, kde asi budeme žít. Zatím někde bydlím, ale úplně nepotřebuju dávat světu vědět, kde by mě mohli lidé potkat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám