Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) za poslední roky neuvěřitelně zhubla a je v dokonalé formě. Ona sama to tak ale nevidí. A své nedostatky prý zná dobře. Stejně jako většinu žen ji trápí pomerančová kůže - celulitida.

"Nelíbí se mi ďolíčky na zadních stehnech a zadku," řekla Partyšová. A vyjmenovala další nedostatky. "Ještě mi docela vadí, že nemám husté vlasy, jsou takové měkoučké a dětské," dodala.

V poslední době se moderátorka dala hodně na meditaci. Čte duchovní knihy, cvičí jógu, před spaním medituje a pije speciální bylinné čaje, které má namíchané přesně na míru. Dodávají ji duševní sílu a energii. "Se synem Kristianem si vzájemně čteme. Já jemu a on mně, každý půl hodiny. Někdy si s manželem pustíme naše oblíbené hudební skladby a společně, celá rodina, se masírujeme nebo koukáme na Simpsonovy. Před usnutím ještě praktikuji meditaci, při které odpouštím sobě i ostatním zlé skutky," vysvětlila.

Se spánkem má dlouhodobě problémy. I na to už ale našla lék. „Využívám spánkovou laboratoř. Velice mi pomohla, protože jsem měla velké problémy usnout. Neměla jsem klidný a hluboký spánek, který jsem potřebovala. Dneska už se mi spí skvěle a mám vyrovnané a hezké sny," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám