Hlavní obsah
Článek

Během roku nemá moderátorka Prásku a Snídaně s Novou příliš mnoho času na odpočinek, ale v létě si Gábina Partyšová (45) relax jaksepatří užívá. Během letních měsíců má v plánu hned několik výletů za sluncem.

My jsme moderátorku zastihli zrovna v pauze mezi dovolenými, když s manželem Danielem Farnbauerem vyrazila na zahradní párty organizovanou v rámci štvanického tenisového turnaje Advantage Cars Prague Open 2016. „Prásk má prázdniny a Snídani s Novou moderují i o prázdninách. Tato akce byla moje jediná prázdninová, jinak se věnujeme dětem a naší rodině,” nechala se slyšet moderátorka.

Gábinino léto je opravdu pestré a s nadsázkou by se dalo říct, že ani nemusí vybalovat kufry. „Byla jsem na jóga týdnu na řeckém ostrově Karpathos. Potom jsem byla s manželem a našimi třemi dětmi v Rakousku u jezera Wolfgangsee," sdělila Partyšová, která aktuálně brázdí vody Jaderského moře a s manželem se ještě v září chystá na Sicílii.

Partyšová nebyla jediná známá tvář na párty, kterou moderoval Leoš Mareš. Dorazila Yvetta Blanarovičová, čestným hostem se stal Václav Klaus, večírek si nenechal ujít ani Milan Peroutka, který dorazil na akci v doprovodu zpěvačky Elis, nebo stále sexy Jana Štěfánková. Z tenisových hvězd nechyběli Lucie Hradecká a slovenská tenisová jednička Martin Kližan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám