Hlavní obsah
Článek

Nastupující hvězda českých muzikálů Michaela Doubravová je už půl roku šťastně zamilovaná a jásá, že si i v novém muzikálovém projektu podle příběhu Mauglího zahraje se svou láskou Romanem Tomešem. Zatímco ona bude hrát dívku, do níž se zakouká Mauglí, on bude v díle, na němž opět spolupracovali manželé Ondřej Soukup (72) a Gábina Osvaldová (70), šakalem.

"Doufám, že si na jevišti budu moct svého šakala aspoň pohladit nebo mu dát nějaký pamlsek," věří Míša. "Ale scénář jsem ještě nečetla," dodala. Toho, že by mezi ní a partnerem mohla zavládnout ponorková nemoc, se nebojí.

"Naopak se těším, že spolu budeme vstávat, nasnídáme se a půjdeme na zkoušku do Divadla Kalich," svěřila Doubravová. Svého šakala si pamlsky prý hýčká i doma a má s tím pořádnou práci. Krasavec Roman totiž trpí celiakií, takže Míša musí vařit pokrmy vhodné pro bezlepkovou dietu.

"Ale Romanovi ode mne chutná. Nevařím podle kuchařek, ale snažím se, aby moje jídla byla chutná, barevná a zdravá," uzavřela herečka známá ze seriálů Terapie, Ordinace v růžové zahradě a Ulice.

Reklama

Další články

Načítám