Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Gabriela Marcinková (36), kterou si diváci pamatují coby sestřičku ze seriálu Doktor Martin, bude brzy maminkou.

Sympatická kráska se pěkně zakulaceným bříškem pochlubila na bratislavské premiéře thrilleru Důvěrný nepřítel, kde si zahrála manželku Vojty Dyka.

„Na děťátko se moc těším, čekáme děvčátko. Připravujeme zatím jen nezbytné věci, vše ostatní budeme řešit později,“ nenechala na sobě znát nervozitu herečka v rozhovoru pro Topky.sk.

Z role nastávající maminky si zkrátka hlavu nedělá. „Obavy zatím nemám, snažím se být co nejvíce odpočatá. Je to tou mou bojovností, ambiciózností. Když se podívám na to, kolik lidí už bylo porozených a kolik žen už to zvládlo, tak proč bych to neměla zvládnout já?“ dodala herečka, jež doufá, že českou premiéru zmíněného snímku Důvěrný nepřítel, která se koná 30. srpna, ještě stihne.

V thrilleru Karla Janáka se Marcinková dokonce svlékla a ukázala obnažený zadeček. Pánové se tak mají na co těšit.

Slovenská kráska má na svém kontě mimo jiné i natáčení s hollywoodskými hvězdami. Ve filmu 360 si například zahrála spolu s Judem Lawem, Anthonym Hopkinsem či Rachel Weisz.

Reklama

Další články

Načítám