Hlavní obsah
Článek

Gabriela Lašková (34) je maminkou na plný úvazek, a kromě toho se znovu vrátila k moderování. Díky frmolu, který teď má v osobním i pracovním životě se ale může chlubit postavou, kterou měla ještě jako bezdětná vítězka Miss.

„Jak jsme bez babiček a bez hlídání a tatínek je často v práci, tak jsem s klukama pořád sama a je to opravdu frmol. Beník ještě nechodí do školky, takže jsem máma v zápřahu,“ prozradila brunetka Super.cz

Na druhou stranu si na frmol nestěžuje, právě naopak. Synům Benediktovi (3) a Vincentovi (7 měsíců) by v budoucnu ráda pořídila dalšího sourozence. „Jsem akční, nerada se nudím. Myslím, že máme ještě málo dětí,“ překvapila moderátorka.

Bude to rok, kdy se s diváky i kolegy na Primě rozloučila a odešla na mateřskou. 7 měsíců po porodu ale ohlásila návrat. Zeptali jsme se, zda se bude opakovat stejný scénář jako loni a brzy práci vystřídá za třetího potomka.

„Věděla jsem, že si tímhle naběhnu,“ rozesmála se brunetka a uvedla věci na pravou míru. „Zatím to takhle v plánu nemám. Nevylučuju ale, že bych jednou nezkusila štěstí, co se holčičky týče,“ dodává s úsměvem Gabriela.

Před osmi lety převzala korunku krásy a otevřely se jí brány do modelingu. O návratu na mola už ale neuvažuje. „Posunula jsem se v mnoha směrech, a především jsem maminka dvou kluků, což je časově náročné, takže jsem spíš ráda, že můžu zůstat u moderování, které se s touto maminkovskou profesí dá lépe skloubit,“ vysvětlila na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám