Hlavní obsah
Článek

Gabriela Lašková (34) se po necelém roce na mateřské vrací zpátky do práce. To ale není jediná novinka. S manželem Filipem a syny Benediktem (3) a Vincentem (7 měsíců) se stěhují do domku. Nejvíc se těší na zahradu, kde si chce udělat malé hospodářství.

„Mám slíbený skleník, slepičky. Strašně se na to těším. Doufám, že budeme v mnoha směrech ti soběstační, co si ledacos vyprodukují sami, pro ty naše cipísky,“ prozradila Super.cz brunetka.

Nyní bude muset bývalá Miss a moderátorka spojit mateřské povinnosti se stěhováním a prací. O moderátorský pult se bude dělit s novým kolegou Markem Kafkou.

„Nemohla jsem si to líp načasovat než mít dvě děti, vybrat si baráček, naplánovat stěhování a ještě ten měsíc se vrátit do práce. Ta nabídka přišla a já jsem ji dlouho zvažovala. Nakonec jsme našli kompromis v méně službách,“ vysvětluje moderátorka.

V minulosti moderovala se sportovcem Romanem Šebrlem (49), který nyní uvádí zprávy s Evou Perkausovou (29). Jeho místo vedle Gabriely nahradil Matěj Misař (31), a do třetice se vedle brunetky nově představí sympatický Marek. Zdá se, že Gabriela vystřídala po svém boku zatím nejvíc kolegů v dějinách zpravodajství Primy. Žárlí na ni manžel?

„Manžel nežárlí. Říkala jsem, že jsem ráda, že mi alespoň v partnerském životě zůstávají muži stálí - moji synové, rodina a především můj manžel,“ dodává s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám