Hlavní obsah
Článek

Už pár měsíců se těší na nový přírůstek do rodiny. Gabriela Lašková (34) se na konci února pochlubila zprávou o svém těhotenství. S manželem a prvorozeným synem Benem tak brzy přivítají na světě miminko, které moderátorka nosí pod srdcem.

Rostoucím bříškem se Gabriela zatím moc nechlubí. Tím, jak požehnaný stav prožívá, ale ano. Ze začátku to bylo především ve stylu nevolností, únavy a následného přejídání. Nyní se rozepsala i o hormonech, které s ní cloumají.

„Chtěla jsem tu psát bilanci posledních dnů, aneb rovnováha mezi: návaly lásky, únavy, šíleného těšení se na miminko, netrpělivosti s divočákem, netrpělivosti s Hugem, nervů kolem blbostí, slz radosti, jakého máme úžasného Bena, slz neštěstí u spálené omáčky a tak dále,“ svěřila se moderátorka na sociální síti s tím, že to nakonec zavrhla.

Místo vypisování se pustila do domácích prací a připrav na následující dny. „Raději jdu rychle uklidit, ať mám hotovo a moje pořádek milující já má klid a můžeme dělat lumpárny a užívat si, že nemusíme nic, teda skoro. Nakoupit, uvařit a zabalit na prodloužený víkend bude ale radost! Konečně totiž vyrážíme za rodinou,“ dodala Gabriela s tím, že po týdnech karantény se svým bříškem konečně pochlubí příbuzným.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám