Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Lašková (34) se půl roku po porodu syna Benedikta vrací na televizní obrazovky. A rovnou s novým parťákem!

Ve Velkých Zprávách se po jejím boku objeví reportér Matěj Misař (31). „Gabriela s Matějem jsou zajímaví, atraktivní, oba patří k jedněm z nejzkušenějších televizních profesionálů v zemi. Věříme, že tato nová moderátorská dvojice osloví diváky a získá si je svým přirozeným projevem, temperamentem a mládím. Skvěle doplní stávající tým moderátorů, který se u diváků těší velké oblibě,“ řekla Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Lašková bude vysílat opět v krátkém sestřihu. „Už jsem potřebovala změnu, proto jsem se nechala ostříhat. Dobře vím, že krátké vlasy se divákům i mně líbí nejvíce. Mám velkou radost, těším se na diváky a věřím, že se jim v nové dvojici budeme líbit a budou s námi rádi,“ nechala se slyšet krásná maminka Gabriela, jež hlavní zpravodajskou relaci na Primě moderuje od roku 2014. Rok předtím se stala královnou krásy.

Na své si ovšem přijdu i divačky. Pro sympatického Matěje Misaře je to velký kariérní postup. „Moderování hlavní zpravodajské relace v jedné z nejsledovanějších televizních stanic v zemi je velký závazek vůči divákům, obrovská profesní výzva a šance, kterou nedostane každý,“ řekl Matěj Misař, který v televizi doposud působil jako reportér a zkušenosti má i s moderováním v rádiu. Nová dvojice se divákům poprvé představí v neděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám