Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zpráv na Primě Gabriela Lašková dnes slaví 28. narozeniny. Při té příležitosti ukázala archivní perlu, záběr, na kterém je u moře jako malá a blond. Přidala i fotografii, na které je jako miminko v kočáru a dupačkách. Už v březnu se sama stane maminkou.

"O rok starší, ale pořád plná dětských ideálů a radosti. Užívám si to, sice jsem zase o krok blíž kulatinám, které mnohé děsí, ale já myslím jen na to, že už budu slavit vždy jako maminka a na to se těším ze všeho nejvíc. Moc si přeju, aby vše dobře dopadlo a příští rok jsme slavili i malého Berana,“ směje se Gábi.

Že je těhotná, prozradila loni v říjnu, a to velmi originálně, když na svůj profil napsala: „Klokan přiletí v březnu“. S manželem Filipem čekají narození syna. „Jak my potřebujeme kluka. Milovala bych samozřejmě i holčičku, ale ultrazvuky mluví za vše. Je tam. A to hlavní, malý krásně roste, cumlá si spokojeně palec a moc rád o sobě dává vědět,” říká Gábi.

Těhotenství jí moc sluší a raduje se z každé chvíle. „Užívala jsem si návštěvu rodiny, kopance ideálně během oběda, tvrdnutí břicha a aktuálně gauč s naším psem Hugem. Nic zajímavého, a přesto to nejlepší, co může být. Rodina nade vše, pes nade vše, volno nade vše,“ popsala svůj víkendový den moderátorka, kterou i v osmém měsíci vídáme na televizní obrazovce s kolegou Romanem Šebrlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám