Hlavní obsah
Článek

Jen měsíc ji dělí od porodu prvního dítěte. Gábina Lašková (34) je ale sále při síle, bez omezení funguje, pracuje a dokonce se chystá na Ples jako Brno.

Vzhledem k pokročilému stádiu těhotenství sympatická brunetka neoblékne šaty ze svého šatníku ani z běžných kolekcí, a tak ji její dvorní návrhářka Beata Rajská ušila několik modelů na míru. „V tomto začínajícím osmém měsíci jsme museli ušít šaty na míru, proto vynesu na plese šaty, které byly přímo šité na toto bříško,” říká držitelka titulu Česká Miss 2013.

Gábina doufá, že se její bříško a další partie těla nezvětší a že jí šaty i o víkendu padnou. „Poslední zkouška byla před týdnem a teď je dopínáme tak akorát. Tak doufám, že to bude bez problémů," dodala.

Těhulce se v tomto období nevyklenulo pouze bříško, ale zvětšil se jí i hrudník. „Poprvé v životě mám prsa,” smála se moderátorka a dále na toto téma dodala: „Musela jsem některé spodní prádlo dokoupit. Jsem připravena, že budou ještě jiné varianty velikosti poprsí, ale na to se nadá stěžovat, to je přece příjemná část tohoto procesu.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám