Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb o tom, že je Gabriela Lašková (34), za svobodna Kratochvílová, vyloženě sportovní typ. V minulosti byla velmi aktivní a úspěšnou mažoretkou. Málokdo ale ví, že moderátorka hlavní zpravodajské relace na Primě je také velký hokejový fanoušek. Projevilo se to na setkání eRes týmu, který uspořádal hokejista Jakub Voráček na tréninku české hokejové reprezentace.

„Jsem nadšený fanoušek, ale po dnešní návštěvě hokejového tréninku na mě zapůsobila jinak, než jsem očekávala. Vůbec jsem nerozuměla tomu, co se během tréninku dělo, proč došlo docházelo k různým variacím. Jsem ale ráda, že jsem to viděla, aspoň mám představu, co předchází samotnému zápasu,” říká Gábina.

Nejkrásnější Češka roku 2013 je už řadu let velkou fanynkou hokeje. Na tento sport se narozdíl od většiny žen nedívá kvůli partnerovi, ale proto, že jí to samotnou baví. „Nikdy jsem nebyla motivovaná partnerem.

Část mé rodiny pochází z Pardubic. Právě tomuhle týmu jsem jako malá fandila a byla jsem jedna z těch dívek, která se s nadšením pohybovala s pivem a párkem na tribuně. Pak mě to zůstalo,” říká Gábina, která má radši hekej, než fotbal: „Pokud bych si mohla vybrat, tak volím hokej, mnohem víc mě baví ta atmosféra.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám