Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistku České Miss 2011 Andreu Kabickou jsme na posledním setkání finalistek soutěže Miss Face před finále, kam přišla zkontrolovat budoucí konkurenci, nemohli poznat. Nejen, že jí už pořádně dorostly vlasy (kvůli krátkému sestřihu bývala srovnávaná s Českou Miss Gabrielou Kratochvílovou (34), dnes Laškovou), ale také pořádně zhubla.

"Přesně tak, vlasy rostou a míry padají. Od té doby, co jsem šla do sebe a pořádně do toho šlápla, mám dole sedm kilo," prozradila Andrea, která ovšem žádný zázračný recept nemá, je to klasika - cvičit a nežrat.

"Cvičila jsem celý život, ale teď jsem se do toho dala, začala si hlídat jídelníček, piju hodně vody a večer už nepucuju ledničku. Nedělala jsme to kvůli někomu jinému, jen pro sebe, ale je fakt, že se mi teď i v práci daří lépe," doplnila, že je úspěšnější i v modelingu. "Hodně teď točím reklamy," upřesnila.

Svěřila nám ovšem také, že se rozešla s přítelem, s nímž byla necelý rok. Už dokonce neodjeli ani na plánovanou dovolenou. "Jsem sama," potvrdila Kabická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám