Hlavní obsah
Článek

Patnáctiletá Gabriela Gašpárová (22) z Velké Bíteše se stala v sobotu vítězkou tradiční soutěže Dívka roku pro slečny ve věku od 13 do 15 let, která tak má za sebou už 27. ročník. Studentka 1. ročníku gymnázia v Zastávce u Brna byla samozřejmě nadšená.

"Moje pocity jsou smíšené, asi si to uvědomím až zítra. Zatím si připadám, jako bych právě spala a byl to jenom sen. Všem moc děkuju, opravdu moc," svěřila těsně po korunovaci Gábina. Před ní v soutěži uspěly známé tváře jako moderátorka a bývalá Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) nebo herečka Jana Plodková (42). I Gábina doufá, že prorazí ve světě šoubyznysu.

"V současné době se budu věnovat hlavně škole, ale modeling mě hrozně baví. Když se v téhle branži udržím, budu moc šťastná," chce si plnit svůj sen mladičká studentka, která plánuje, že by se časem přihlásila právě i do České Miss. "Všechno se má zkusit," mínila.

"Můj velký vzor je Andrea Verešová (43), která je pořád velmi úspěšná modelka, ale zároveň vystudovala práva. Taky bych chtěla jít buď cestou práva, anebo psychologie," dodala.

Reklama

Další články

Načítám