Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Kratochvílová (34) je opravdu nadšenou budoucí nevěstou. Dokonce si vede i deník nevěsty, což není v dnešní době běžné. Nezapomněla si ho vzít ani na víkend, kdy s přítelem Filipem vyrazili do slovenského vodního ráje.

Prázdniny a léto si zatím Gábina vychutnává plnými doušky. "Přiznám se, že jsem zvolila variantu trochu práce a trochu volna. Rozhodně nemůžu říct, že bych měla plně pracovní léto. Takže se snažím využívat každý volný den jednak na to, abych to trošku stíhala doma. Nemůžu si vynachválit i to, že mám den na to, abych normálně uklidila a v klidu se postarala o tu naši malinkou verandičku. A hlavně jsem ráda, že jezdím domů za sestrou, za bráškou a za rodiči," svěřila.

Dovolenou už za sebou s Filipem mají. "Byli jsme na Srí Lance. Koupili jsme zájezd na poslední chvíli a povedlo se to neuvěřitelně. A to přesto, že jsme to úplně neplánovali. Sice mám ráda spontánnost, ale u té dovolené to úplně nemusím. Ale bylo to nabíjející, lehce unavující, protože jsme opravdu každý den někam cestovali a chtěli jsme to poznat. O to úžasnější to ale bylo," vyprávěla.

Už se pomalu chystá i na svatbu. "Mám svoji krásnou svatební knihu, i když se mi všichni smějí. Ale já jsem z těch, co si chtějí pamatovat všechny detaily, včetně plánování od prvního dne. Listuji v tom, vždycky zjistím, že vůbec netuším, co dělám. Ale věřím, že to dobře naplánuji, a těším se," řekla Super.cz.

"O šatech ale třeba ještě úplně jasno nemám. Nevím, jak by měly vypadat, jak bych v nich já měla vypadat, jaký druh by to měl být, kdo by mi je měl dělat. Vím jen to, že chci originál, něco, co bude splňovat moji představu, bude to hodně vypovídat o mně. Zůstanou se mnou na furt," doplnila.

Zato s počtem hostům má jasno. "Když někomu řeknu, kolik plánujeme lidí, říkají, že je to malinká svatba. Zatím počítáme s osmdesáti, devadesáti lidmi. Ale je to ještě rok, tak se to může změnit," míní s tím, že úplně jistě neví, jak se bude po svatbě jmenovat. "Možná si nechám obě příjmení, nebo jen partnerovo. Určitě tam Lašková bude," uzavřela.

Protože jsme si povídali mezi bazény ve slovenské Bešeňové a Gábina tudíž byla v plavkách, zajímalo nás, zda nějak na léto hubla. "Nenašla jsem čas ani na to, abych na to stihla myslet. Vždycky se najde situace, kdy zjistím, že všechno není tak, jak bych chtěla. Ale to budu řešit vždycky, nejen v létě, v tom jsem typická ženská. Takže jsem pár dnů nadávala, ale teď jsem hlavně ráda, že jsem venku a můžu si v těch bazénech zablbnout," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám