Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a bývalá Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) od doby, kdy jako první krátkovláska získala korunku krásy, s účesem neexperimentuje. Čas od času si ale vyzkouší, jestli by se neměla vrátit k dlouhým vlasům, aspoň v paruce.

Pro tentokrát využila příležitost, když byla spolu s dalšími kolegy z TV Prima pozvána do zákulisí muzikálu Fantom opery, a mohla se vtělit do hlavní ženské hrdinky, baletky a zpěvačky Christine. "Bylo skvělé si vyzkoušet stát na divadelním pódiu v tak krásném kostýmu, který je sice o trošku těžší, ale byl to velký zážitek," pochvalovala si v divadle GoJa Music Hall, kde se Fantom opery uvádí.

"Bylo i velmi hezké si vyzkoušet dlouhé vlasy. Nedělám nic jiného, než že si s nimi hážu a namotávám je na prsty a vzpomínám, jaké to bylo, ale přiznávám, že mi to nechybí," řekla Super.cz Gábina a my jsme se ani nedivili. Zvláště v létě, které je za dveřmi, není deka na zádech nic příjemného. "Na druhou stranu si člověk udělá culík a má pokoj, ale do krátkých si zase dáte sponečku. Ono to taky půjde," smála se Gábina.

Historické kostýmy se jí líbily natolik, že by si dokázala představit na přelomu 18. a 19. století žít. "Vždycky se mi líbily krinolíny, spodničky, konstrukce pod šaty. Milovala jsem to, a když to mám na sobě, cítím se krásně," dodala Kratochvílová, která za sebou má i minimální divadelní zkušenosti. "Bylo to ještě na gymnáziu a možná se k tomu ještě někdy vrátím," plánuje.

Reklama

Další články

Načítám