Hlavní obsah
Článek

Stala se vůbec první Miss v historii s krátkými vlasy. Není proto divu, že všichni nyní řeší, co Gabriele Laškové (34), za svobodna Kratochvílové, zdobí hlavu. Takže když Česká Miss 2013 dorazila na premiéru snímku Sebevražedný oddíl s konečky nabarvenými narůžovo, vyvolalo to vlnu zájmu.

„Do zpráv bych si tohle nemohla nikdy dovolit. Vytáhla jsem tužidlo a povolila uzdu své kreativitě,” komentovala růžový úlet Gábina a jedním dechem dodala: „Zavzpomínala jsem na své náctileté období, kdy jsem každý týden měnila barvu vlasů. Připadala jsem si dneska jako malá holčička, která se může vydovádět.”

Nejkrásnější Češka roku 2013 si už zvykla na to, že novináři neustále řeší její střih. „Hlavně že mě to baví a nikoho to vyloženě neotravuje. Samozřejmě jsem už jako krátkovlasá čekala, že to vzbudí zájem. Od té doby mi vlasy dorůstají, já je stříhám, různě je měním,” říká Gábina, která prý ale určitě neskončí s dlouhou hřívou. „Už jsem slíbila několikrát, že se moje vlasy nedotknou ramen a zatím se toho držím,” říká Gábina.

Reklama

Další články

Načítám