Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme dorazili na představení finalistek soutěže Dívka roku, kterou tradičně podporuje moderátorka Gabriela Kratochvílová (34), která v ní sama kdysi uspěla, byli jsme překvapení. Gábina se totiž objevila v kratinkém účesu. Nakonec se ale ukázalo, že vlasy měla pouze umně stažené.

"Pravda ale je, že koketuju s tím, že bych šla zase úplně nakrátko. Tohle mám jako testovací mód. Ale kdykoliv to rozpustím a vrátím se k mikádu, které je takové hravé, tak se mi to zase dávat dolů nechce. Minimálně na léto, kdy je culík velice praktický," řekla nám Gábina.

A zřejmě také na svatbu, aby měla ženštější účes. "To je právě otázka. Momentálně laškuju s tím, jestli to třeba neostříhat. Bude to jedno velké překvapení. Hlavně pro ženicha," smála se. "Byl by to docela fór, kdybych se nechala ostříhat večer před svatbou. Zatím jsem se nerozhodla," dodala.

Když soutěžila v Dívce roku, byla dlouhovlasou kudrnatou blondýnou. K tomu by se vrátit nechtěla? "To si nedokážu představit. Nedávno jsem se dívala na fotky a říkala si, že to skoro nejsem já. Ale nikdy neříkej nikdy. Celý život jsem s barvou vlasů experimentovala, takže je velmi pravděpodobné, že to ještě někdy zkusím, ale nikoliv v nejbližší době. Asi ani ve zprávách by neměli radost, kdybych jim tam přišla jako blondýna," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám