Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá úspěšná biatlonistka Gabriela Koukalová (34) nedávno oznámila, že se rozešla s manželem Petrem Koukalem.

„Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí, a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův. Jako partneři jsme se rozešli již před několika měsíci a žádost o rozvod je tak „pouze“ formálním krokem,“ nechala se v září slyšet půvabná sportovkyně. A rozvod následoval opravdu rychle.

„Už jsme oficiálně rozvedeni,“ řekla Blesk magazínu Koukalová. „Rozhodně je to nepříjemná a náročná situace a nikomu ji nepřeju, byť se u nás rozvádí každé druhé manželství,“ připustila, že to až taková procházka růžovou zahradou rozhodně nebyla.

Teď už se ale cítí mnohem lépe a postavila se čelem i k novým profesním výzvám. Stane se novou posilou moderátorského týmu lifestylového pořadu Showtime na Primě.

V jeho moderování se bude střídat s Laďkou Něrgešovou a Ivou Kubelkovou (46). „Snažím se hodně spoléhat na vlastní intuici – a cítila jsem, že je to správný krok. Ani jsem si to nerozmýšlela a kývla,“ svěřila Koukalová, která už piluje mluvu i projev.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám