Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už delší dobu se spekulovalo o tom, že jejich manželství nejspíš prochází určitou krizí. Biatlonistka Gabriela Koukalová (34) nyní zprávu potvrdila a na svém Instagramu zveřejnila důvod rozvodu s Petrem Koukalem.

"Milí přátelé,ráda bych Vám něco sdělila. Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí, a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův. Jako partneři jsme se rozešli již před několika měsíci a žádost o rozvod je tak „pouze“ formálním krokem," uvedla Gabriela u fotografie vesmíru.

"Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné. Možná jsme to pochopili až pozdě právě proto, že jsme na začátku našeho vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času," dotkla se tak hlavního problému, který v jejich manželství vznikl.

"Věřím, že si ze společného času, přeci jenom šest let není krátká doba, neseme nejen důležitou životní zkušenost, ale především mnoho pozitivních zážitků a pěkných chvil. Vzhledem k tomu, že jsme dva rozumní lidé a mluvíme spolu, doufám, že se i po oficiálním rozhodnutí odejít z manželství, dokážeme domluvit a pokračovat v přátelském duchu. Nyní bych se ráda soustředila především na svou rodinu a práci, která mě čeká. Věřím, že to pochopíte a budete nám oběma držet palce," zakončila Koukalová svou řeč o konci manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám