Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už třicet svíček na narozeninovém dortu sfoukla Gabriela Koukalová (34). Biatlonistka během StarDance oslavila své kulaté narozeniny, které nenechal bez povšimnutí její taneční partner. Martin Prágr, se kterým sportovkyně již několik měsíců v soutěži trénuje, si pro svou svěřenkyni připravil krásné překvapení.

„Já jsem oslavil před čtrnácti dny své dvacáté páté narozeniny a Gábi dnes své třicátiny. Oba dva budeme mít tato výročí navždy spojená se StarDance a také s tím, že jsme spolu několik měsíců tvořili parťáky, kamarády, taneční pár a sdíleli jsme všechny vyčerpávající, ale i emotivní chvíle. Třeba najde Gábi místo někde ve sklepě, kam si obraz pověsí a občas si na tancování vzpomene,“ svěřil Martin, který Gabrielu překvapil velkým obrazem, na kterém jsou oni dva.

Gabriela Koukalová

„Upřímně jsem to vůbec nečekala. Patřím k lidem, kteří raději než svoje narozeniny slaví narozeniny ostatních. Nenaučila jsem se za svůj život přijímat dárky, radši je dávám, a tak jsem nejradši, když si v kruhu nejbližších připijeme na zdraví, a to je pro mě cenný okamžik a zároveň nejlepší dárek,“ svěřila se Super.cz Koukalová s tím, že jí fotografie udělala nesmírnou radost.

„Martin mě každopádně svým dárkem překvapil, protože mi vlastně daroval vzpomínku na jedno z nejkrásnějších životních období, které jsem mohla, a ještě pořád můžu ve svém životě prožívat. Určitě si proto naší společnou fotku nepověsím do sklepa, ale najdu jí doma místo, kde si budu moct v klidu a s radostí zavzpomínat na to, co všechno jsem s Martinem mohla prožít za posledních x měsíců ve StarDance,“ dodala Koukalová, která se už těší na další sobotní přenos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám