Hlavní obsah
Článek

Česká televize odtajnila další pár, který si letos zatančí v jubilejním desátém ročníku taneční show StarDance. Boky na tanečním parketu rozvlní herečka Veronika Kubařová (36).

Hvězda filmu Ženy v pokušení nebo pohádky Nejkrásnější hádanka, jež je členkou populárního Dejvického divadla, bude tančit po boku Dominika Vodičky.

„Na začátku jsem tomu nemohla uvěřit a myslela jsem, že je to vtip. Ale když mi to docvaklo, tak jsem rovnou řekla, že když to projde přes Dejvické divadlo, kvůli plánování, tak do toho půjdu. Pak se mi nikdo týden neozval a já začala být nervózní, jestli si to v televizi nerozmysleli,“ prozradila herečka, jež se do StarDance už moc těší.

„Spíš jsem se bála, aby nebyl zklamaný ten můj taneční partner. Čekala jsem, že mu budu muset říct, že jsem herečka, aby věděl, koho si má vygooglovat. Známe se teď asi deset minut a musím říct, že je sympatický a usměvavý,“ oddechla si Kubařová.

Tanečník Dominik Vodička je z herečky nadšený.

„Přiznám se, že jsem na první dobrou Veroniku nepoznal. Byl jsem z toho všeho také docela nervózní. Jsem velice rád, že Veronika je herečka, protože si myslím, že pro výuku tance, je to výborná výchozí pozice,“ míní Dominik, který je baleťák.

Ve StarDance bude tančit i Gabriela Koukalová.

„Do StarDance jsem šel, protože jsem chtěl poznat nové lidi a vyzkoušet něco nového. Já už totiž závodně společenské tance netančím, jsem sólistou Pražského komorního baletu. Chtěl jsem se posunout dál,“ dodal sympatický tanečník.

Ve StarDance si zatančí i bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (34) či youtuber a moderátor Karel Kovář známý pod pseudonymem Kovy.

Reklama

Další články

Načítám