Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Gábina Gunčíková (30) se chystá do Stockholmu na Eurovision Song Contest a jak uvedla, jejím cílem je dostat se do finále. Podporu cítí od fanoušků napříč republikou i mimo naši vlast. Našla si je na Maltě, kde se minulý týden zúčastnila akcí spojených s Eurovizí, mnoho jich má i v USA, kde vystupovala s kapelou Trans-Siberian Orchestra.

Teď je ale ‚doma‘ a ze zlínského setkání s fandy Eurovize si Gunčíková kromě slov podpory odvezla i jeden nečekaný dárek a zážitek z ještě nečekanějšího setkání. Pro podpis na autogramiádu si přišli i kluci z místní průmyslovky, kteří se převlékli za šmouly.

Jiný příznivec zase Gábině vyrobil helmu do hudebního klání. „Včera jsem po delší době zavítala do Zlína, který je kousíček od mé domoviny. Bylo moc hezké slyšet podporu od fanoušků. Dostala jsem krásnou brankářskou helmu speciálně vyrobenou pro mě, kterou si s sebou vezmu do ‚boje‘ do Stockholmu,“ řekla Gábina.

Semifinálová kola soutěže proběhnou 10. a 12. května (Gábina vystoupí v prvním kole), finále 14. května. Televizní diváci je mohou sledovat na ČT2 a finále na ČT1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám