Hlavní obsah
Článek

Rok 2020 se zapsal černým písmem do dějin české kulturní scény. Divadla zejí prázdnotou, koncerty se nekonají, většina projektů je u ledu. S restriktivními opatřeními proti pandemii nového typu koronaviru se ale poměrně daří pracovat režisérovi Tomáši Magnuskovi. Ten je i v tomto bezčasí pilný jako včelka a vytváří jeden projekt za druhým.

Stihl například natočit film Stáří není pro sraby s Jiřím Krampolem (85) a Ladislavem Frejem (82) v hlavních rolích, jehož premiéra je naplánována na konec letošního roku. „Máme hotovo. Teď už čekáme pouze na to, jak se bude vyvíjet situace okolo koronaviru,“ řekl Super.cz režisér, který kromě Krampola a Freje opět vsadil na osvědčená a pozapomenutá jména. V hlavních rolích se tak představí Rudolf Hrušínský mladší, Luděk Sobota či Jan Přeučil. Nebál se ovšem sáhnout i mezi herecké nováčky, kterým je třeba krásná modelka Gabriela Gášpárová (23).

V tomto komplikovaném období stihl Magnusek natočit také pětadvacet dílů televizního seriálu Škola mého života, kde se v roli bezdomovce objevuje Martin Dejdar, ale třeba i sám režisér a již zmíněná Gášpárová, či romský herec Zdeněk Godla, kterého mezi hereckou smetánku doslova katapultoval seriál Most!.

Reklama

Další články

Načítám